Thử nghiệm thành thạo (ISO 17043) các thông số hoá lý nền mẫu sản phẩm trứng (egg products) Hãng DRRR, Đức

Mã sản phẩm: egg products

Trạng thái: Có sẵn

Xuất xứ: DRRR, ĐỨC

Giá bán: Liên hệ

  • Chi tiết sản phẩm
  • Ứng dụng
  • Bình luận
  • Chemical-physical proficiency testing

    egg products

    Art. No.

    proficiency testing type [A]

    requested parameters

     

     

     

    2010056

     

    egg products

    total lipids, dry matter, protein, pH-value, cholesterol, α-linolenic acid, eicosapentaenoic acid, docosahexaenoic acid, salt content (sodium chloride)

     

     

    2010413

     

    egg pasta

    water, fat, raw protein, ash, chloride, cholesterol, total sterine, calculation of the egg content, fibre

     

     

    2010415

     

    mayonnaise

    total acid, water, fat, phosphatid-P205, cholesterol, egg yolk content, sorbic acid, benzoic acid, salt content (sodium chloride)

     
     

     

    2010129

     

    residues in liquid egg

     

    fat, dioxins, dioxin-like PCBs

     

     

    2010706

     

    antibiotics in liquid egg

    quant. determination of one antibiotic each from the substance groups nitrofurans, sufonamides, tetracycline, chloramphenicol

     

     

    2010155

     

    egg powder

    fat, alpha-amylase, ash, pH value, water content, salt content, lactic acid, hydroxybutyric acid

     

     

    2010504

     

    Hormons in liquid egg

    At least one androgen, at least one estrogen and at least one progestin quantitatively

     

Sản phẩm cùng loại

Hỗ trợ trực tuyến