Thử nghiệm thành thạo (ISO 17043) các thông số hoá lý nền mẫu sữa khác (other milk products ) Hãng DRRR, Đức

Mã sản phẩm: other milk products

Trạng thái: Có sẵn

Xuất xứ: DRRR, ĐỨC

Giá bán: Liên hệ

  • Chi tiết sản phẩm
  • Ứng dụng
  • Bình luận
  • chemical-physical proficiency testing

    other milk products

    Art. No.

    proficiency testing type [A]

    requested parameters

     

     

    2010009

     

    butter

    solids non-fat, water content, hardness, pH value, cholesterol, fat, optional sodium chloride (depends on the condition of the butter)

     

     

    2010382

     

    butter (fatty acid profile)

     

    fatty acid composition C4-C20

     

     

    2010017

     

    yoghurt

    fat, dry matter, protein, pH value, total lactic acid

     

     

    2010049

     

    whey

    fat, dry matter, protein, NPN, lactose, ash, phosphorus, potassium, calcium

     
     

     

    2010852

     

    whey concentrate

     

    fat, dry matter, protein, lactose, ash

     

     

    2010087

     

    pudding - dessert

     

    fat, dry matter, protein, lactose, pH value

     
     

     

    2010091

     

    AMF - anhydrous milk fat

    alkalinity, free fatty acids, water content, peroxide value, carotene, butyric acid methyl ester

     

     

     

     

     

    3010012

     

     

     

     

    ice-cream

     

    quantitative parameters: fat, milkfat, colouring agent E 124 (cochenille red A), vanillin, vanillic acid, p- hydroxybenzaldehyde, p-hydroxybenzoic acid, lactose

    qualitative parameters°: colouring agent E 100 (curcumin), foreign fat, colouring agent ß-carot

    ° The qualitatitive part of this proficiency testing scheme is not in the scope of accreditation

     

     

    2010170

     

    sour cream - crème fraiche

     

    fat, dry matter, protein, pH value

     

     

     

     

Sản phẩm cùng loại

Hỗ trợ trực tuyến