Thử nghiệm thành thạo (ISO 17043) vi sinh trên nền mẫu phô mai (cheese) Hãng DRRR, Đức

Mã sản phẩm: cheese

Trạng thái: Có sẵn

Xuất xứ: DRRR, ĐỨC

Giá bán: Liên hệ

  • Chi tiết sản phẩm
  • Ứng dụng
  • Bình luận
  • Microbiological Proficiency testing

    cheese

    Art. No.

    Proficiency testing type [A]

    requested parameters

     

    2010111

    E.coli cheese

    risk group 1, frozen

    E.coli, total count quantitative

    (2 samples cheese, 2 samples reference solution)

     

    2010176

    yeasts cheese

    risk group 1, frozen

    Yeasts, total count quantitative

    (2 samples cheese)

     

    2010178

    moulds cheese

    risk group 1, frozen

    Moulds, total count quantitative

    (2 samples cheese)

     

    2010137

    Listeria cheese

    risk group 2, frozen

    Listeria monocytogenes qualitative

    (3 samples cheese)

     

    2010469

    coagulase-positive Staphylococcus cheese

    risk group 2, frozen

    coagulase-positive Staphylococcus, total count quantitative

    (2 samples cheese)

     

    2010471

    Enterobact. cheese

    risk group 1, frozen

    Enterobacteriaceae, total count quantitative

    (2 samples cheese, 2 samples reference solution)

     

    2010156

    Bacillus cereus processed cheese

    risk group 2, frozen

    Bacillus Cereus, total count quantitative

    (2 samples processed cheese)

Sản phẩm cùng loại

Hỗ trợ trực tuyến